Preview Mode Links will not work in preview mode

Naturens Stemmer


Jun 8, 2023

Der er sket noget nyt og vildt spændende i podcasten - fra og med i dag er Louise Livskraft medvært på podcasten og i dette afsnit taler vi om hvorfor og hvordan vi ønsker podcasten skal fortsætte og videreudvikles. 
 
Det som har været kernen i podcasten har ikke ændret sig - det er et ønske om at invitere inspirerende stemmer, der arbejder med indre eller ydre natur og skabe mulighed for at forstå natur i et bredere perspektiv. 
 
Podcasten er (stadig) for dig der er nysgerrige på menneskers forhold til naturen, og dem, der ønsker at arbejde i naturen eller allerede gør det. 
 
Louise Livskraft giver lytterne en introduktion af sig selv og fortæller bla om sit arbejde med naturflokken, et fællesskab for mennesker, der arbejder med mennesker i naturen. 
 
Vi er selv igang med at udforske hvordan det nye format kommer til at være og inviterer jer lyttere med ind “behind the scenes” i udviklingsprocessen.  Vi taler om hvordan overgangsperioden kommer til at være og hvilken arbejdstilgang vi har. Vi tillader vi os selv at være nybegynder sammen og finder stien mens vi går. 
 
Lethed er for os begge er et vigtigt pejlemærke og et emne som taler en del om her i første afsnit. Vi har nemlig begge lært at lethed kommer ud af forløst tunghed og derfor vi vil være opmærksomme på at justere på format når letheden forsvinder.
 
Har du forslag til hvem vi skal snakke med eller anden feedback er du mere end velkommen til at dele den med os på mail eller SoMe. Har du lyst til at dele at du lytter til et afsnit med os, er du også meget velkommen til at dele det. Det er så motiverende at mærke hvordan det vi skaber sammen lander hos jer. 
 
Læs mere om Louise Livskraft på www.louiselivskraft.dk og www.naturflokken.dk
 
Læs mere om Nina Lerche på www.ninalerche.dk