Preview Mode Links will not work in preview mode

Naturens Stemmer

Dec 3, 2019

Denne episode af Naturens Stemmer er lidt anderledes end den plejer. Jeg har nemlig sat mig alene bag mikrofonen for at dele en bid af, hvad deltagerne på uddannelsen i naturterapeutisk mindfulness har været igennem på de første to moduler. Derudover sætter jeg ord på lidt af de erkendelser, som det seneste års...


Nov 28, 2019

I denne episode har jeg glæden af at snakke med Hanne Hvattum. Jeg er dybt inspireret af Hannes billeder, ord og tilgang til livet, og jeg er derfor utrolig glad at kunne dele Hannes stemme her i podcasten. Hanne er sjælefotograf, kunstner, skribent, danser, underviser og meget mere; en på alle måder kreativ...


Nov 19, 2019

I denne episode sidder jeg bag mikrofonen med Emmamaria Padma Vincentz. Min stund med Emmamaria sidder stadig i kroppen, fordi at møde et menneske, der ligesom jeg, brænder for at gøre en forskel i verden, det er dybt inspirerende og utrolig berigende.
 
EmmaMaria er stifter af 'Lille Yogahus' på Amager, hvorfra...


Oct 31, 2019

Jeg har i dag sat mig sammen med Doreen Møller Holmkvist i hendes drivhus midt i 'mindfulnesshaven'. Doreen, der bl.a. er natur- og stressvejleder, ejer firmaet mind4nature og afholder stilledage og skovbadningsture. Derudover står hun bag den 1. årige Natur- og stressvejleder uddannelse.

I podcasten fortæller...


Sep 26, 2019

Denne gang sidder jeg bag mikrofonen sammen med Birgit Due Pedersen, der bl.a. arbejder med at hjælpe stress- og depressionsramte med at bruge naturen, som et redskab til at håndtere den situation som de er i. 

Birgit og jeg har en snak om, hvordan naturen er en gave til at komme i kontakt med kroppen. Ved at lave...