Preview Mode Links will not work in preview mode

Naturens Stemmer


Jun 8, 2023

I dette afsnit giver vi dig som lytter et indblik i Ninas baggrund, hendes relation til naturen og hendes arbejde som uddannelsesleder på uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness.
Nina bor med sin familie i Søborg, er mor til to børn og har været gift med Thomas i 19 år. Hun er også iværksætter og elsker at starte ting og få idéer. For fem år siden startede hun uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness, og det er nu det primære fokus i hendes arbejdsliv. 
 
Nina er optaget af at udforske forbindelsen til naturen og fortæller at forbindelsen altid er tilstede, men det kræver ro i nervesystemet at mærke den. Hun uddyber, at for hende er alt natur, og jo mere hun udforsker følelsen af at være natur og være i naturen, desto mere tydeligt bliver det, at der ikke er nogen grænser. Alt omkring os udspringer af naturen, inklusive vores evne til at skabe.
 
Nina fortæller om hendes oplevelse af at være forbundet med naturen og hvordan hun integrerer årstiderne og cyklussen i sit arbejdsliv. Hun finder ro og refleksion i naturen og ser en skønhed i at tilpasse sig de naturlige cyklusser. Hun mærker et behov for at følge årets gang i sin virksomhed og tilpasser sin arbejdsindsats til de forskellige sæsoner. Hun finder det vigtigt at sætte tempoet ned og være indadvendt om vinteren, mens hun om foråret og sommeren er mere udadvendt og aktiv.
 
Hun erkender, at hendes valg om at leve i harmoni med naturens cyklus har omkostninger, men for hende er der ingen andre veje. Hun opfordrer andre til at tage tid til langsomhed og være opmærksom på de små detaljer og impulser i livet. Hun ser det som en undersøgelsesrejse og en måde at lære sig selv bedre at kende. Hun opfordrer til at integrere langsomheden på forskellige måder i hverdagen og være opmærksom på, hvordan det påvirker ens oplevelse og handlinger.
 
Læs mere om uddannelsen i Naturterapeutisk mindfulness og Ninas arbejde på www.ninalerche.dk